Her kan du købe bogen

Bogen indeholder mere end 100 billeder og andre illustrationer.

Se link til køb på nettet nedenfor

Køb bogen via link til
forlagets hjemmeside
 
'Balancegang' kan naturligvis bestilles gennem din lokale boghandler, men du kan også vælge at købe den direkte fra forlaget.

Som det fremgår af ovenstående billede, får du en bog, som på alle måder fremstiller Kinas forhold til menneskerettighederne på en meget illustrativ måde. 

Jeg bidrager selv med næsten 100 fotografier, som jeg har taget gennem mine mange år i landet. Derudover prydes bogen af en række andre fotos samt kinesiske propagandaplakater. Med andre ord er der illustrationer på hver eneste opslag i bogen.

Udover det breder bogens tekst menneskerettighe-derne i Kina ud på en letlæselig måde blandt andet ved brug af supplerende bokse, der forklarer historiske, faktuelle og kulturelle baggrunde for det, som teksten diskuterer.

Bogen "burde være pligtlæsning" hedder det i Jyllands-Posten, men jeg har gjort alt, hvad jeg kan for, at læseren også skal opleve det som lystlæsning.

Kig på forlagets hjemmeside, hvor du kan købe bogen direkte.

 
"Domstolene i Kina er ikke som
i Vesten. De har ikke så stor magt.
Men hvis ikke vi går gennem domstolene,
hvad kan vi så gøre? Vi kan jo ikke gå på
gaden og demonstrere!"
-- He Hairen

 
Bogen byder forresten også på en anden lille appetitvækker. En lang perle-række af de kinesiske medvirkendes mest skarpe replikker er blevet trukket 
ud og forstørret på i gennemsnit hver anden side - akkurat som som advokaten He Hairens udtalelse lige herover i rødt.

Ingen af de medvirkende i bogen var forberedt på, hvad jeg ville spørge dem om, og Tor Tolstrup noterer sig i sin anmeldelse af bogen i Jyllands-Posten, at "formentlig vil det overraske mange læsere, hvor åbent og klart svarene falder."

                                        Gert Holmgaard Nielsen

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 20:11

She is a criminal person. And Not at all what it Looks like.

14.06 | 04:15

Gratulerer med de fine omtaler i JP.

01.06 | 14:28

Kære Gert

Tak for boger, jeg glæder mig til at læse den.

Kærlig Hilsen

Sonja Iskov

24.04 | 10:56

Endelig positive meldinger i bogform om ændringer i Kina. Netop hjemvendt fra 10 år i Kina og véd der er mange små gode tegn på positiv udvikling på området.